Projektanställning digitalisering TILLSATT

FrontWay AB har ansökt och fått medel från Almis utlysning av digitaliseringsprojekt inom Region Östergötland. Vi söker nu en person som tillsammans med oss kan bidra med sin kunskap och engagemang och få detta projekt att bli framgångsrikt.

Du kommer i projektet att implementera standard och metodik för dataöverföring till vår simuleringsmiljö. Vår målsättning med projektet är att automatgenerera en simuleringsmodell, baserat på aktuellt nuläge. Dagens hantering av simuleringsmodeller är omfattande, manuell och tidskrävande, med stora kvalitetsbrister.

Vår idé är att projektet skall drivas i nära samarbete med anläggningsägarna och systemverktygsanvändarna. Vi tror på arbete i närhet till frågeställningarna och därför vill vi att metodiken utvecklas ur ett konkret anläggningsprojekt.

Vi tror att du är en person som gillar att arbeta strukturerat och metodiskt med intresse inom systematik och datahantering. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom informationsteknik/datateknik/systemutveckling eller högskoleutbildning inom maskinteknik med intresse/kunskap inom datateknik/informationsteknik/systemutveckling.

Anställningen är en projektanställning med målsättning att efter projektperioden kunna erbjuda en provanställning.

Vi är idag 5 personer. Tjej eller kille, det viktiga är att Du passar in hos oss. Kunskaper i engelska är ett måste och har Du ytterligare ett språk är det ett klart plus.

 

Om du har frågor, så kan du ringa vår VD Anders Nilsson, 0708-155812 alternativt projektledaren Mårten Jarl, 0702-787401.

 

Ansökan och meritförteckning/betyg skickar Du till anders.nilsson@frontway.se

Vi vill ha Din ansökan senast den 15:e augusti. Du finner mer information om oss på www.frontway.se .