FrontWay söker en processingenjör

Eftersom vi har mycket att göra och många intressant projekt, så söker vi en processingenjör. Läs mer om detta genom att klicka på rubriken

Det går bra för FrontWay och vi har därför behov av ytterligare en processingenjör, med fokus på papperstillverkning.

Våra kunder av idag vill ha mer processnära utredningar, kopplade till den unika och kraftfulla programvara vi har utvecklat. Vi är idag ensamma på marknaden att kunna erbjuda sådana tjänster och vi har en större och större efterfrågan på detta.

Det är en fördel om Du gillar att göra affärer. Det är ett måste att Du är intresserad av de funktionslösningar som går att skapa med simulering samt system- och processutveckling i kombination.

Du kommer att arbeta tillsammans med våra kunder och vår egna personal. Vi tror Du är i 30-40-årsåldern och van att åstadkomma resultat. Du är utbildad civilingenjör inom antingen kemi-, massa/papper eller maskinteknik.

Vi är idag 4 personer. Tjej eller kille, det viktiga är att Du passar in hos oss. Kunskaper i engelska är ett måste och har Du ytterligare ett språk är det ett klart plus. Resor förekommer i viss omfattning.

Om Du har några frågor så är Du välkommen att ringa Anders Nilsson, 0708-155812.

Ansökan och meritförteckning/betyg skickar Du till anders.nilsson@frontway.se

Vi vill ha Din ansökan senast den 1:a augusti.